lørdag 7. april 2012

En stund siden sist

Når jeg startet denne bloggen lovte jeg at jeg ikke skulle spamme dere med nye innlegg hele tiden... men nå er det jo litt drøyt lenge siden sist :-)

Jeg har som dere sikkert har fått med dere 2 nettbutikker. Den ene er på epla.no og den andre på pipler.com. Jeg er relativt ny på epla, og som de fleste andre, helt ny på pipler.

Det ble en stor diskusjon når epla innførte sine forandringer for en stund siden, og jeg valgte å holde meg unna den. I all hovedsak ønsker jeg ikke å bli en som "svikter epla" eller er "lojal" mot den eller den. Nå velger jeg likevel å si noe litt forsiktig...

Jeg velger å ha 2 nettbutikker, den ene selger i Norge, den andre selger på verdensbasis. Altså velger jeg ikke den ene ovenfor den andre. Det er mange på epla som har butikk på etsy, eller også egne nettbutikker, bloggbutikker. Det er vel ikke noe anderledes?

Jeg anbefaler selvfølgelig også for andre å legge opp en ekstra butikk så man kan selge på verdensbasis. Hvor gøy er det ikke om dine håndlagde ting ender opp i Kina, USA, Dublin... Man kan ikke tenke på det som svik eller at det er dårlig gjort. Poenget er at alle som prøver å selge sine håndlagde ting gjør nettopp det, prøver å selge dem!

Hvor, ja det er vel opp til den som selger er det ikke? Jeg ser det positive ved både epla og pipler, og derfor velger jeg å ha både og. Jeg vil ha i pose og sekk, jeg vil prøve å selge mine smykker, ikke ha dem i poser her hjemme.

Så, for å besøke min butikk på epla, klikk her: 1000 Gleder på epla

For å besøke min butikk på pipler, klikk her: 1000 Gleder på pipler

Ønsker alle en fortsatt god påske :-)

6 kommentarer:

 1. Helt riktig. Du skal ikke føle at du sviker Epla ved å åpne butikk på Pipler. Det er som du skriver mange andre Eplabutikker som har butikker andre steder også. Det jeg ikke likte som jeg reagerte negativt på var at på Eplas forum kom Piplertråden i etterdønningene etter sjokkdagene 15. mars. Jeg synes lite om å diskutere Pipler inne på Eplaforum. Ha en fortsatt fin Påske! :)

  SvarSlett
 2. Nei, det skal jeg forsåvidt si meg enig i. Greit at den tråden ble slettet, men etsy har også vært nevnt mange ganger på forumet. Ikke diskutert på samme måte kanskje, og det er vel der feilen ligger. Jeg vet ikke hvem som startet tråden, men jeg husker det begynte som ett spørsmål i forhold til om noen visste hva det var, og om flere hadde fått mail. Jeg kjenner noen som postet på den tråden, men jeg vet med sikkerhet at det ikke var for å skape problemer.
  Ønsker deg også en fortsatt fin påske :-)

  SvarSlett
 3. Er så enig med deg. Jeg har også butikk både på Epla og Pipler og i tillegg har jeg egen hjemmeside. Jeg føler ikke at jeg svikter Epla av den grunn. Det er, som du sier, snakk om å utvide horisonten litt og nå flest mulig med dine produkter. Jeg elsker Epla og har vært med her i ca 1 år, men følte at jeg druknet litt der blant alle de flotte butikkene. Så da jeg hørte om Pipler,kastet jeg meg på her også. Jeg ser ikke på Pipler som en konkurrent til Epla, men en utvidelse av horisonten for å nå flere (og kanskje andre) potensielle kunder:-) Jeg ønsker heller ikke at mine smykker skal bli liggende hjemme i en skuff:-) Ha en fortsatt fin påske:-))

  SvarSlett
 4. Hei og takk for godt innlegg! Jeg skulle også starte Eplabutikk, men kommer ikke i gang.. Heldiggris som vant det fint smykket du har laget. Du har jammen kommet godt i gang med bloggen din! Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 5. Ja dette er man da nødt til å være enig i!! Lykke til med salget - både her og der =)

  SvarSlett
 6. Kunne jo forresten også være gøy å høre din erfaring om hvor du selger best etter en stund???

  SvarSlett