lørdag 14. april 2012

Den beste lørdagen på lenge!

For en fantastisk dag! Jeg har ventet i spenning hele dagen, og når resultatene av Håndlaga 2012 kom jubelet jeg høyt i stua!

Tenk at jeg har blitt stemt frem som vinneren av kategorien smykker :) For en fantastisk ære! Jeg er totalt ydmyk over at dere ville stemme frem nettopp meg, og jeg bøyer meg i støvet for de andre jeg konkurrerte mot!

Det var altså med disse ørepyntene jeg vant:


Litt om smykkene og teknikken:

Jeg har kjøpt 925 sølvtråd, og riglet dem opp til en spiral. Deretter har jeg håndsaget hver ring for hånd med gullsmedsag. Når det er gjort har jeg brukt en sort o-ring, og deretter "flettet" disse små ringene inn i hverandre rundt denne sorte ringen. Teknikken ble brukt under vikingtiden for å lage blant annet rustninger.
Det er en del jobb, men jeg finner stor glede i det! Tankene vandrer, og jeg virkelig koser meg når jeg holder på.
Jeg vil også bare raskt nevne at den røde rosen jeg bruker på mine bilder har jeg også laget selv ut fra en helt spesiel leire (clay).
Som du ser på bildet er stilken kun en ståltråd :-)

Alt håndlaget, og ørepynten i 925 sølv, kroken også selvfølgelig :-)

Jeg har også laget anheng i samme type, og ring. Se herAlle disse smykkene, inklusiv vinnersmykket, kan du få kjøpt i en av mine relativt nye nettbutikker:

Gå direkte inn til min eplabutikk 1000 Gleder, eller til 1000 Gleder på pipler. Du kan også sende meg en mail på 1000gleder@gmail.com.

Tusen tusen takk igjen alle dere som har hjulpet meg frem, og store gratulasjoner til dere andre vinnere også! Jeg ser at ett par av mine personlige favoritter også har vunnet. Tenk at rosen jeg nominerte fra ZikkZakk Design har delt førsteplass :-) Det var moro! Men, det er fortsatt en av dem som må vinne, så det er omkamp mellom dem to. Løp inn og stem nå på håndlaga 2012

Tusen takk også for flotte premier. Jeg kommer tilbake med innlegg om dem når jeg får roet gleden og får brukt gavekortene!

Nå skal jeg danse på bordet og ha en herlig kveld videre! JIIIPPPPIIIIIIII :-)

11 kommentarer:

 1. Gratulerer:-))) Vel fortjent, du lager fantastisk flotte smykker:-) Ha en herlig lørdagskveld:-))

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Vel fortjent!! :o)))

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye,det var vel fortjent.For smykkene du lager er nydelige.

  SvarSlett
 4. Så morsomt! Gratulerer så masse!!

  SvarSlett
 5. Kjempe gratulasjoner! Smykkene dine er så vakre og elegante! Du bare fortjente det! :D

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med seieren!

  SvarSlett