onsdag 21. mars 2012

Det spirer og gror

Så kom endelig det første vårtegnet her også. De siste dagene har det vært litt oppryding i veikantene, og jammen dukket det ikke opp noen blomster under alt rusket.


En blomstrende knopp med små babyknopper rundt seg. De jobber seg frem for å skap glede til passerende. Merkelig at sånne små gule blomster gir folk så mye. Men deilig er det jo!


"Åh, se hestehoven har kommet", sier man år etter år. Man smiler, man tar bilde av dem, noen plukker dem og man deler dem med andre.

Ett tegn på håp, det blir lysere tider og humøret blir bedre. Hestehoven har fått en stor oppgave, og den fyller oppgaven med glans, hvert år!

Ha en herlig dag, og smil til noen ukjente i dag :)

6 kommentarer:

 1. Hestehoven er like fantastisk optimist hvert år! Deilig at det spirer og gror og er varmt, faktisk er det verandavær!

  SvarSlett
 2. Så koselig å hedre den lille, gule humørsprederen! Vet du hva, i dag skal jeg være litt sånn hestehov også, spre litt farge, glede og smil :)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Så deilige bilder, nå nærmer det seg vår <3 elsker våren!

  GRATULERER som vinner av min giveaway! :D
  http://natalieinterior.blogspot.com/2012/03/og-vinnere-av-give-awayen-er.html

  Send meg en mail med navn og adresse, så sender jeg gaven i posten snart! :)

  God helg til deg!

  Klem Natalie

  SvarSlett
 4. Herlige bilder! Jeg er også glad i hestehov. Var nettopp ute i hagen og plukket noen som jeg satt i vann. La en lysegrønn løper under. Synes det ble så koselig på kjøkkenbordet. :)
  Ha en god helg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett
 5. Godt at det våres, ser fram til en varm og god vår og sommer :)

  SvarSlett
 6. Så koselig, god helg til deg også

  SvarSlett